Hirdetés

Spider-Man - a Vasemberrel is találkozhatunk majd?

|

Az E3 látogatói mind megkaphatták a Daily Bugle napilap egy példányát, amelyből érdekes dolgok derültek ki a játékról.

Hirdetés

Az idei E3 egyik legjobb bemutatója köthető az Insomniac műhelyében készülő Spider-Manhez és habár a játék történetéről még csak a legfontosabb dolgokat tudjuk, most kiderült pár érdekesség, ami alapján már elindulhat a találgatás.

Hirdetés

Az E3 látogatói ingyen kaphattak egy példányt a Daily Bugle-ből, vagyis abból a hírlapból, amelybe Peter Parker is rendszeresen beküldi a fotóit (legalábbis a képregényekben, mert ebben a történetben nem a Bugle-nél dolgozik). Az újság tele van kitalált cikkekkel, amelyekből néhány szinte biztos, hogy játékbeli eseményekre is utal, persze lehetetlen megmondani, hogy melyek. Nézzük is meg a legérdekesebbeket:

Korábbi anyagokban már kiszúrhatták rajongók a Bosszúállók tornyát, viszont ebben a reklámban egy másik fontos helyszín tűnik fel, ugyanis a 890 5th Avenue szintén a Bosszúállók egyik lakosztályának helyszíne. Érdemes azt is észrevenni, hogy az első pont egy sikeres iparmágnást említ, aki minden bizonnyal Tony Stark (vagy esetleg az apja, Howard).

Habár a legtöbben Peter Parkerre gondolnak, ha a Pókemberről van szó, az évek alatt mások és magukra öltötték a jellegzetes kosztümöt. Közéjük tartozik Miles Morales is, aki az Ultimate képregényekben örökölte meg a szerepet, miután Peter abban az univerzumban meghalt. Mivel Miles tehetséges a robotika terén, azt pedig már tudjuk, hogy a Spider-Botok benne lesznek a játékban, szóval ki tudja, még akár szerepet is kaphat a történetben.

New York legalább annyira fontos eleme egy Pókember történetnek, mint maga a hálószövő, viszont nem ő az egyetlen hős, akinek a karaktere az évek során összefonódott a várossal. Daredevil, vagyis Matt Murdock szintén itt üldözi a bűnt, ebből a reklámból pedig úgy tűnik, akár ő is feltűnhet majd a történetben.

Tovább erősíti az előző észrevételt ez az újságcikk, amelyben egy mestertolvaj ténykedéseiről olvashatunk. A hátrahagyott "névjegy" egyértelműen Fekete Macskára utal, aki gyakran feltűnik mind a Pókember, mind pedig a Daredevil történetekben.

A fejlesztők említették, hogy Peter nem fotózni fog ebben a játékban, hanem új munkát vállal, a szakértelme alapján pedig nem lenne meglepő, ha elvállalna egy kutatói állást az Oscorpnál.

Az összes cikk közül valószínűleg ez legfontosabb, ugyanis ez árulja el a legtöbbet arról, hogy miről szólhat majd a történet. Az újságcikk szerint Norman Osborn indul a választásokon, a kampánya pedig főleg arra épül, hogy olyan biztonságossá tenné New Yorkot, hogy Pókemberre ne legyen szükség. Mivel Pókembernek nyoma vész a Raft nevű börtönben történt katasztrófa után, könnyen lehet, hogy Osborn lecsap a lehetőségre és rendőrállamot csinál a városból.

Nyilván nem tudjuk biztosan, hogy ezekből az utalásokból végül melyik lesz fontos a történetben, de azért nagyjából lehet érezni, hogy melyek azok, amelyekben komoly potenciál van a sztori szempontjából. A Spider-Man megjelenése szeptember 7-én várható, kizárólag PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)