Hirdetés

E3 2017 - ütős az új Marvel vs. Capcom: Infinite játékmenet videó

|

Pörgős akcióból és látványos mozdulatokból nincs hiány a verekedős játékban, ami ismét megmutatta egy kicsit magát a nagyérdeműnek.

Hirdetés

Ősszel egymásnak esnek a Capcom játékok szereplői és a Marvel univerzum szuperhősei, és már korábban is érkezett egy E3-as kedvcsináló, de most itt a következő, amelyben csak úgy repkednek a pofonok és a csilli-villi támadások.

A PlayStation bemutatója után a Capcom hozott némi új anyagot a rajongóknak a hamarosan megjelenő Marvel vs. Capcom: Infinite-ből. A srácok egy csomó új szereplőt bejelentettek, többek között Doctor Strange-t, Thanost, és a másik oldalról Dantét vagy Spencert, akik most be is mutatják, mit tudnak.

A Marvel vs. Capcom: Infinite szeptember 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)