Hirdetés

E3 2017 - Thanos is beköszön az új Marvel vs. Capcom: Infinite trailerben

|

A Capcom úgy döntött, hogy az E3-on a Marvel vs. Capcom: Infinite sztorimódjába enged betekintést, de nem csak egy előzetessel: a demó mától tölthető.

Hirdetés

A Marvel vs. Capcom: Infinite karaktereinek listáját ugyan nem erősítette meg a Capcom (annak ellenére, hogy a közelmúltban kiszivárgott), de a legtöbbjüket láthattuk abban a trailerben megelevenedni, amivel a kiadó a Sony E3-as konferenciájára készült. 

Hirdetés

A Marvel vs. Capcom: Infinite alábbi videója a történetből mutat valamicskét, amelyben hőseink Thanos segítségét kérik, hogy megállíthassanak egy még fenyegetőbb gonoszt a Végtelen Kövek összegyűjtésével. A kedvcsináló végén egyúttal bejelentették, hogy mostantól a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok megismerhetik a sztori egy szegmensét, mivel elérhetővé vált számukra egy demó. Nyomás kipróbálni, de előtte még kattintsatok: 

A Marvel vs. Capcom Infinite szeptember 19-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)