Hirdetés

E3 2019 - bemutatkozott a Marvel's Avengers

|

A Square Enix végre leleplezte a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal együttműködésében készülő játékot.

Hirdetés

Az utóbbi néhány alkalommal nem tartott túl erős konferenciákat a Square Enix, viszont most, hogy a kiadót bízták meg egy Bosszúállók játék elkészítésével, már rögtön komoly előnnyel indult. Nem is kellett csalódnunk szerencsére.

Hirdetés

A 2020. május 15-én megjelenő Marvel's Avengersben felbukkan Thor, Hulk, Vasember, Amerika kapitány és a Fekete Özvegy, azonban nem a filmek színészei alakítják őket, nem róluk mintázták a karakterek külsejét. Ugyanakkor Troy Baker (mint Hulk), Jeff Schine (mint Amerika kapitány) Laura Bailey (mint Fekete Özvegy), Travis Willingham (mint Thor) és Nolan North (mint Vasember) is szerepel benne. A történet akkor kezdődik, amikor megnyílik a Bosszúállók nyugati parti bázisa, azonban az ünnepet megzavarja egy tragédia. A sztori teljesen egyedi lesz, középpontban azzal, hogy elveszítjük, ami a legfontosabb, és harcolunk a visszaszerzéséért. Játszhatjuk kooperatívan és magányosan is. Bármely bosszúállót irányíthatjuk a fent említett öt közül. Négyen tolhatjuk együtt. Folyamatosan bővítik majd új területekkel és hősökkel, teljesen ingyen.

A Square a Sonyval barátkozott össze, ezért a PS4-esek exkluzív tartalmakra számíthatnak, valamint ők vehetnek részt az előrendelői bétában.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)