Hirdetés

Marvel's Avengers - megtudtunk pár részletet a játékról

|

A Marvel-rajongók álomjátéka lehet ez, ha minden jól sikerül.

Hirdetés

A Square Enix az utóbbi néhány évben elég lagymatag előadásokkal készült az E3-ra, igazából semmit nem veszített, aki nem követte a bemutatót élőben. Most azonban adtak egy elég jó okot arra, hogy ne csak az újságírók maradjanak fenn hajnali háromig.

Hirdetés

A rendezvényen ott lesz a Marvel's Avengers, és nem csak a kiadó prezentációja során esik róla szó. A Coliseum keretében, a Crystal Dynamics csapatának tagjai, valamint a Marvel Games dolgozóinak közreműködésével tartott előadás leírása felkerült az E3 oldalára. Ebben szerepel, hogy a játék egy akció-kalandjáték lesz, mely a filmszerű történetmesélést vegyíti akcióval. Játszhatjuk egyedül vagy három társunkkal kooperatívan, elsajátíthatunk különleges képességeket, testreszabhatjuk hőseinket, hogy illeszkedjenek a játékstílusunkhoz, és közös erővel védhetünk meg egy folyamatosan növekvő világot az állandó fenyegetéstől. 

Ez alapján nem elképzelhetetlen, hogy egy Destiny-szerű live service-es játékot kapunk, de nem akarunk senkit megijeszteni, találgatás helyett inkább várjuk meg a bemutatót. Június 11-én, kicsivel hajnali 3 után nézzetek vissza, jövünk majd a részletekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)