Hirdetés

Mass Effect 2 - Gameplay képek

|

Jó minőségű gameplay jeleneteket megörökítő képeket sikerült kiollózni a Mass Effect 2 második teaser videójából.

Hirdetés

Nyálcsorgató Mass Effect 2 előzetessel várhatjuk a heteken belül kezdődő E3 játékkiállításon ölünkbe pottyanó részleteket és további galaktikus matériákat. A fejlesztők számtalan esetben megígérték, hogy a rendezvény keretében választ adnak a Shepard parancsnok jövőbeni karrierjét tárgyaló kérdésekre. A pénteken bemutatott videóban kizárólag a második epizód játékmenetéből kiollózott jeleneteket láthattunk, a BioWare csapatában vezető producerként tevékenykedő Casey Hudson megerősítette az ezzel kapcsolatos információkat.

Hudson továbbá hozzátette, nem próbálják félrevezetni rajongóikat, az eddig nyilvánosságra hozott videókban a Mass Effect 2 alapkoncepcióját képző változásokra célozgatnak. A folytatáshoz mellékelt E3 teaser videóban látható, játékmenetet demonstráló jeleneteket több oldalnak sikerült nagyfelbontású screenshotokon megörökíteni, melyek mindegyikét megtalálhatjátok Mass Effect 2 galériánkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)