Hirdetés

Mass Effect 4 - már "valahol félúton" jár a fejlesztése

|

A Mass Effect 4 fejlesztése valamikor 2012-ben kezdődött és a Bioware Montreal feje szerint már félúton vannak.

Hirdetés

Egyelőre botrányosan keveset tudunk a Mass Effect 4-ről, de a rajongók már abban lelhetnek némi vigaszt, hogy legalább készülget.

A hírek szerint a Mass Effect 4 már játszható állapotban van és a fejlesztők már képeket is mutattak a játék jelenlegi állapotáról, de ez persze még édeskevés. A Mass Effect 3-hoz a napokban készült el a magyarítás béta változata, ilyenkor pedig már azért szeretünk többet tudni a folytatásról. A folytatásról, ami nem előzmény lesz.

A Bioware Montreal feje, Yanick Roy elmondta, hogy a Mass Effect 4 fejlesztése 2012 végén kezdődött és "jelenleg valahol a közepén tartanak". Ha valóban így van, akkor a Mass Effect 4 megjelenésére legkorábban is 2015 októberében számíthatunk. Ettől az E3-tól legfeljebb annyit várhatunk, hogy megtudjuk a címét, illetve talán azt is, hogy ki helyettesíti majd Shepardot

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok? Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)