Hirdetés

Mass Effect DLC hamarosan

|

A BioWare teljes erővel dolgozik a Mass Effect 2-őn, de szerencsére nem hanyagolja az első részt sem.

Hirdetés

A Mass Effect 2 látványos trailerei mellett Muzyka úr elhintette, hogy az első rész sincs elfeledve ám. A közönség ugyan leginkább a Mass Effect 2 hírekre volt kíváncsi, főleg arra, hogy vajon Shepard bátyó életben van, vagy nincs. Erre a kérdésre a válasz nyitott még minidg, bár aki nagyon kiváncsi az elolvashatja alant mi is a BioWare terve.

Muzyka elkottyintotta azt is, hogy gőzerővel folyik a Mass Effect második DLC csomagjának fejlesztése, olyannyira, hogy hamarosan bejelentik, és ki is adják. Ők már játszanak is vele, csak éppen az E3-ra valami fura ok miatt nem vitték ki. Pimaszság, de hát ez van.
No, és akkor Shepard ügyben kérem következik a SPOILER. A trailer után csak az olvasson, aki nem akar túlzottan meglepődni majd.

Szóval vetítettek a BioWare arcok egy ingame jelenetet, melyben láthatjuk, hogy a Normandy ripityomra van lőve, és dúl a káosz. Shepard jó parancsnokhoz méltóan, menti az embereit ezerrel. A menekülő kapszulák száa véges, és amúgy is a hajó éppen szétesőben van, szóval nem ártana sietni. Itt persze ugrott egyet a prezentáció, majd Shepard bátyót láttuk kipörögni az űrbe, ahol is szépen meg is fulladt. A BioWare arcok természetesen sejtelmesen mosolyogtak, így nem lehet tudni, hogy a katasztrófahelyzet megoldása mindenképpen csak így végződhet-e. Az viszont biztos, hogy Shepard meghalhat. Jaj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)