Hirdetés

Megjátszották a Dante's Inferno elleni tüntetést

|

Megszervezett marketingkampány részeként demonstráltak istenfélők a Dante's Inferno fejlesztései ellenében.

Hirdetés

Csütörtökön transzparensekkel felszerelkezett istenhívők tüntettek a Visceral Games gondozta Dante's Inferno fejlesztési munkálatainak felfüggesztése mellett. Körülbelül húszan ácsingóztak a játékkiállítás otthonául szolgáló Los Angeles Convention Center közelében.

Különböző szövegezésű hirdetményekkel kívánták felnyitni az eseményre kilátogatók szemét, miszerint az Isteni színjáték elektronikus feldolgozása megegyezik a kereszténység hitvallás megszentségtelenítésével. Kezdeményezésük hátterében – többek isteni sugallatra azonnal megvilágosodtak múltkori híradásunk kapcsán – az Electronic Arts felbérelte, vírusmarketingre specializálódott ügynökség található. Reklámhadjáratuk természetesen sikeresen meghódította a hírportálokat. Mivel a kihelyezett statisztákat alaposan felkészítettek Dante's Inferno és játékipari kérdésekből, hiteles nyilatkozatokkal traktálták a témára rácuppanó újságírókat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)