Hirdetés

Megvan a Life is Strange: Remastered Collection megjelenési dátuma

|

A Dontnod kalandjátéka modernizált külsővel tér vissza, és nem is kell sokat várnunk az érkezésére.

Hirdetés

Még márciusban jött a nagy bejelentés, hogy a Life is Strange széria kibővül a True Colors című folytatással és a Life is Strange: Remastered Collectionnel.

Akkor még nem tudtuk, hogy az utóbbi csomag mikor érkezik, de ma a Square Enix E3-as bemutatóján kiderült, hogy a gyűjtemény szeptember 30-án már meg is jelenik. A dátumot egy gyönyörű új trailerrel jelentették be a fejlesztők, ami megmutatja a különbségeket az újrakevert és a régebbi verziók között.

Hirdetés

A Remastered Collection tartalmazza majd az első Life is Strange szezont és a Before the Storm előtörténetet, mindkettőt megújult külsővel.

A Life is Strange Remastered Collection 2021. szeptember 30-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)