Hirdetés

Megvan a Ubisoft saját, E3-at kiváltó előadásának pontos dátuma

|

Kiderült, mikor számíthatunk a Ubisoft Forward nevezetű show-ra, amivel a francia kiadó saját E3-as szereplését akarja kiváltani.

Hirdetés

Mivel az E3 szervezői teljesen bedobták a törölközőt, és digitális formában sem rendezik meg a Los Angeles-i expót, a nagy kiadóknak saját kezükbe kellett venniük a sorsukat. Különösen azért lesz nagyon érdekes például a Ubisoft saját előadása is, mert ha beválik ez a megoldás, akkor igazából a jövőben sem lesz sok értelme temérdek pénzt elszórni terembérlésre az E3-on.

Hirdetés

Ma kiderült, hogy egészen pontosan július 12-én lövik majd fel a Ubisoft Forward show livestreamjét - a névválasztást nem gondolták túl, ez teljesen bizonyos. Természetesen egy teljes mértékben digitális előadásról lesz szó, ahol a Ubisoft újdonságairól tudhatunk majd meg egyet s mást. Ebben a pénzügyi évben előzetes ígéretei alapján még öt AAA játékkal adósunk a kiadó, ebből pedig már többet is ismerhetünk, hisz csak a pontos megjelenési dátumok nem tiszták jó pár csőben lévő játék esetén. Készül a Rainbow Six Quarantine, a Watch Dogs Legion, a Gods and Monsters, az Assassin's Creed Valhalla, és ezek közül akár mindnek bedobhatják a pontos megjelenési dátumát a szóban forgó digitális rendezvényen. 

Ki tudja, talán az új Prince of Persia játékot is itt jelentik majd be, de egy következő Far Cryt is bármikor előhúzhatnak a kalapból. Azt már le sem merem írni, mekkora lenne az öröm egy Splinter Cell bejelentés hallatán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)