Hirdetés

Megvan, mikor lesz az Xbox és a Bethesda E3-as bemutatója

|

Más E3-as előadásokhoz hasonlóan ezt is emberi időben rendezik meg.

Hirdetés

Egy kicsit hiányoznak is nekünk az E3 alatti éjszakázások, amikor az amerikai nyugati parti időhöz igazodva szervezte mindenki az eseményeit, és este 7-től hajnali 5-ig pörögtek a bejelentések, mi pedig végig ébren követtük és szállítottuk nektek a legfrissebb híreket. Na jó, annyira mégsem bánjuk, hogy idén már második éve rendes időben fekhetünk le. 

Bár senki nem kötötte szorosan az E3-hoz saját rendezvényét, azért az gyanús, hogy mind a Ubisoft, mind az Xbox bemutatója pont az idén is csak digitálisan megtartott expó idejére esik.

Hirdetés

A Microsoft ma bejelentette, hogy az Xbox & Bethesda Games Showcase idén magyar idő szerint június 13-án vasárnap este 7-kor veszi kezdetét, és 90 percen keresztül dőlnek a bejelentések. Új játékokra, és a Game Pass-hoz kapcsolódó hírekre egyaránt számíthatunk mind az Xbox és partnerei, mind a családhoz idén csatlakozó Bethesda részéről.

Az adást Twitchen, YouTube-on, Twitteren és Facebookon is lehet majd követni, illetve mi is élőben sugározzuk és kommentáljuk a csatornánkon, tartsatok velünk! Digitális Xbox FanFest is lesz exkluzív tartalmakkal és ajándékokkal, ennek részletei később derülnek ki, de regisztrálni addig is lehet a linken keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)