Hirdetés

Megvolt a Valve „hatalmas” bejelentése a PC Gaming Show-n

|

Minden évben azt hisszük, hogy nincs lejjebb, aztán mindig rátesznek még egy lapáttal a PC Gaming Show rendezői.

Hirdetés

Mindig nagyon izgalmas az E3 időszaka a játékos világnak, hiszen ilyenkor fénysebességgel érkeznek a bejelentések, jönnek a demók és béták, na meg persze olykor még hardvereket is villantanak a nagyok.

Miután a Microsoft és a Bethesda közös bemutatója az egekbe lőtte ki az elvárásokat, a Square Enix segített kicsit kijózanodni, amire volt is szükség, hiszen nem sokkal később kezdődött a PC Gaming Show, amin idén már szánalomból sem tudunk mosolyogni.

Hirdetés

Amikor bejelentették a konferencia résztvevőit, rejtélyesen feltüntették a Valve-et is, mint vendéget, ami természetesen komoly találgatásokat eredményezett. Mi is írtunk egy anyagot, amiben azt boncolgattuk, hogy vajon mit mutathat majd a Valve. Vajon a pletykált kézi konzol érkezik? Esetleg egy új játék? Talán valamilyen üzleti bejelentést tesznek? Még véletlenül sem...

Miután egy rendkívül kínos felvezető után feltűnt Gabe Newell a képernyőn, azt hihettük, hogy most valami igazán nagy dolog fog történni. Nagyobb nyereség a fejlesztőknek? Half-Life 3? Mit hozott a nagyfőnök?

Aztán kiderült, hogy a Valve hatalmas bejelentése egy másfél perces blokkban annyi volt, hogy hamarosan érkezik a következő Steam esemény, a Jövő Feszt. Erre a bejelentésre sem volt más jellemző, mint az előadás további jelentős részére, mégpedig az, hogy bűzlik az ismétlésektől. Reméljük, hogy ti legalább egy jót aludtatok, amíg mi ezt a rendkívül kínos műsort próbáltuk túlélni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)