Hirdetés

Metal Gear Solid 4 -Xbox verzió az E3-on?

|

Nagyon érdekes pletyka kering a világhálón, mely szerint a következő Metal Gear Solid játék Xbox 360 exkluzív lesz.

Hirdetés

A manapság oly divatos twitteren találtuk a legújabb pletykát. Egy "Game Fork" néven posztolgató egyén igen érdekes dolgokat közölt az idei E3-al kapcsolatban.

Game Fork, állítása szerint tuti belsős infókkal rendelkezik, és teljesen elképesztő dolgokat állít. Véleménye szerint az idei E3 királya a Microsoft lesz, mert olyan bejelentéseket visz magával a show-ra, hogy mindenkinek leesik az álla. Game Fork már tolja, az Alan Wake kipróbálkható verzióját, amely szerinte iszonyat jó, rettentően parás, és elképesztően nyitott, és az E3-on mindenki megnézheti.

Megemlíti az All Points Bulletin című alkotást, amelyet egyszerűen GTA gyilkosnak nevez. Lehull a lepel a Lionhead új játékáról is, ami "Richter" névre hallgat. A legnagyobb meglepetés azonban az új Metal Gear Solid játék lehet. Game Fork szerint ezzel zárul majd a Microsoft bemutatója. A játék címe Metal Gear Solid 4 + Oxide, és a játék Xbox 360 exkluzív. Amennyiben az hír igaznak bizonyul, tényleg durva kis E3 lesz az idei. Az érintett kiadók, fejlesztők természetesen a szokásos "nem reagálunk pletykákra és spekulációkra" választ adták a twitteres híreket hallván...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)