Hirdetés

E3 2015 - hat perces Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain trailert várhatunk

|

Most meg kell várni az E3-at a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain trailerért, viszont cserébe 6 perces kedvcsinálót kapunk.

Hirdetés

A Konami és Hideo Kojima között történt affér - amely a Silent Hills törlését is eredményezte - nem jelenti azt, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain-t is elhagyja a mester, arra továbbra is kiemelten figyel. Az E3 2015-re például ismét egy saját maga által vágott trailerrel készül. 

Geoff Keighley, a YouTube E3-as közvetítésének házigazdája azt ígérte Twitteren a követőinek, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain legújabb, hat perces trailerét a világon először náluk láthatják majd az érdeklődők hétfőn, amelyet a tavalyihoz hasonlóan maga Hideo Kojima vágott össze: 

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain szeptember elsején mutatkozik be PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, a PC-s verzióra viszont további pár hetet kell majd várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)