Hirdetés

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - tőled függ, milyen lesz a játék

|

Hideo Kojima rábízná a vásárlóra, hogy milyen játékot is vesz. Ha akarjuk, akkor kőkemény akció, ha akarjuk, lopakodós móka. Nehogy már ők mondják meg.

Hirdetés

Kojima saját bevallása szerint egy olyan játékot szeretett volna létrehozni, amely nem korlátozza be a felhasználót, saját döntése, hogyan akarja megugrani a rá váró akadályokat.



Azt már az E3-on is láttuk, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain meglehetősen ütős játékot tartogat nekünk, de szerintem még érdekesebb, amit Kojima hozzátett: nem lopakodós, nem akció, hanem az, aminek mi szeretnénk látni. Ráadásul most már a játékosnak egy nyílt világban kell boldogulnia (ehhez ugyebár nem nagyon vagyunk hozzászokva a korábbi részekben), és saját kihívásokat is tervezhetünk táblagéppel, okostelefonnal. Lesz itt móka, kacagás kérem.

A The Phantom Pain megjelenés 2014-ben várható PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)