Hirdetés

Metal Gear Survive - idén már biztosan nem kapjuk meg

|

Ahogy azt már sejteni lehetett, csúszik a Metal Gear Survive megjelenése. Az E3-on végre hivatalosan is megjelölte az új célt a Konami.

Hirdetés

Tegnap este kaptunk pár Metal Gear Survive képet, és akkor még mi is tanácstalanok voltunk a játék megjelenési dátumát illetően. Azóta a Konami bejelentése biztossá tette azt, amitől tartottunk.

Csúszik ugyanis a játék 2017-re tervezett megjelenése. A Metal Gear Survive a friss közlemény értelmében 2018 elején érkezik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Elmondásuk alapján erre azért van szükség, hogy még legyen idejük elvégezni az utolsó simításokat is a játékon.

A Metal Gear Survive-ot még 2016-ban a gamescomon jelentették be, de azóta sem sikerült minden Metal Gear Solid rajongót meggyőzni a játék létjogosultságáról. 2018 elején erre is alkalma nyílik majd a Konaminak. 

Ti várjátok a Metal Gear Survive megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)