Hirdetés

E3 2018 - sugárzóan ütős a Metro Exodus új előzetese

|

Nem múlhatott el a Microsoft konferenciája Metro-előzetes nélkül. Végre a megjelenési dátum is kiderült.

Hirdetés

Nem túl gyakran nézhetünk bele a Metro Exodusba, amikor viszont igen, azonnal beugrik, miért is várjuk annyira. Ha holnap jönne, az is késő lenne.

Hirdetés

A 4A Games a Metro 2033 és a Metro: Last Lighttal már letette a névjegyét a poszt-apokaliptikus játékok zsánerében, amik az eddigiek alapján egy több mint méltó folytatást kapnak a Metro Exodus személyében. A Dmitrij Gluhovszkij mesteri regényei alapján készülő játék egy friss előzetesen mutatja meg, hogy fest a jövőben a sugárszennyezett Volga és annak környéke.

Végre a Metro Exodus megjelenési dátumát is elárulták nekünk. A játék, ha minden jól megy, 2019. február 22-én válik elérhetővé PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)