Hirdetés

Metro Redux trailer - minden téren jobb lett (videó)

|

Ha eddig nem lett volna világos, hogy néznek ki a Metro epizódok felújítva, akkor a Metro Redux legújabb gameplay trailere pontot tesz az ügy végére.

Hirdetés

A Metro Redux hivatalos bejelentésekor már bemutatta nekünk a 4A Games és a Deep Silver párosa, hogy miben fognak eltérni a Metro 2033 és a Metro: Last Light (gyűjtőnevükön Redux) felújított HD kiadásai a többitől, most viszont újabb bizonyítékot kaptunk.

Ha nem lenne szembeötlő a korábbi képeket és a lenti videót elnézve, a Metro Redux rengeteget fejlődött az előző részekhez képest. A játékok alatt már a 4A Engine legújabb változata teszi a dolgát, ami mind a grafikát, mind a játékmenetet jelentősen feljavítja. A Metro 2033-at újraalkották egy okosabb AI-t alkalmazva, a konzolos Last Light-ot pedig a PC-s verzió magas felbontású textúráival egészítették ki, majd úgy dolgoztak rajta tovább.

A Metro Redux megjelenés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra idén nyáron (egyes pletykák szerint augusztusban) várható, egy csomagban 39.99 euróért, valamint külön-külön 19,99 euróért lesz megvásárolható digitálisan és dobozosan egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)