Hirdetés

Megvan a Microsoft idei E3-as előadásának időpontja

|

Kiderült, egészen pontosan a Microsoft egészen pontosan mikor veszi birtokba a Galen Centert az idei E3 során.

Hirdetés

Nemrég a Twitteren jelentette be a Microsoft, hogy a cég idei E3-as prezentációjára hazai idő szerint június 11-én vasárnap, este 11 órakor kerül sor. Persze további részleteknek is örültünk volna, de úgy tűnik azokra egészen a rendezvényig várnunk kell.

Mindez némi változást jelent a korábbi évekhez képest, ugyanis eddig a Microsoft általában helyi idő szerint hétfő reggel szokta elkezdeni saját előadását. Természetesen mindenki a Project Scorpióra kíváncsi, amit a cég a tavalyi E3-on jelentett be. Nem véletlen, hogy a bejelentéshez is a masina képét mellékelték.

Nagyon reméljük, hogy ütős játékokat is rejteget a tarsolyában a Microsoft, és csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy az arcunkba robbantsák a Project Scorpio mellé érkező remek címeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)