Hirdetés

Nem találjátok ki, miket küld most a Microsoft az újságíróknak az E3 előtt

|

Ha már Project Scorpio van az E3 2017 fókuszában, akkor a Microsoft úgy érezte, jó ötlet lesz valami elborult módon emlékeztetni erre a mélyen tisztelt gamer médiát.

Hirdetés

Láttunk már pár érdekes promóciós ajándékot, de idén a Microsoft kimaxolta a furcsaságot. Az hagyján, hogy nyalókát küld az újságíróknak, de érezhetően valami emlékezetessel akarták meglepni a sajtót az E3 kapcsán, és az biztos, hogy erre egy skorpió nyalóka elég jó alap.

Az Xbox szereplése még kérdéses számunkra, de az biztos, hogy egy ilyen felvezetéssel sikerült sok ember homlokát összeráncolni.

Értjük mi, hogy a Project Scorpio kapcsán adja magát a bizarr édesség, amennyiben Phil Spencer küld nekünk egy videót, ahol őszinte mosollyal elfogyasztja, akkor mi is bevállaljuk. Addig elfér majd Mocsy fiókjában, ha véletlenül hozzánk is beesik ilyesmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)