Hirdetés

A tavalyinál jobb E3-as konferenciát ígér Phil Spencer

|

Úgy tűnik, hogy a Microsoft magabiztosan készül a 2018-as E3-ra.

Hirdetés

Bár tavaly nem volt akkora katarzis a Sony E3-as szereplése, mint 2016-ban, de a felhozatalával így is beelőzte a Microsoftot. Hiába erősített rá ugyanis az Xbox One X valóban impozáns erejére és a showelemekre a vállalat, igazán erős exkluzív kínálatot nem tudtak villantani. 

Hirdetés

Az idei, június 12. és 14. között megrendezésre kerülő Los Angeles-i játékexpón azonban lehetősége lesz a Microsoftnak bizonyítani és az alapján, amit az Xbox részleg vezetője, Phil Spencer mondott Major Nelson podcastjában, valószínűleg készülnek is a lenyűgözésünkre. Spencer elmondása alapján ugyan még nem beszéltek róla, de véleménye szerint pozitív változásokat hoz majd az E3, jó szórakozás lesz mindenki számára, örvendetes változás lesz. 

Persze ez további konkrétumok nélkül bármit jelenthet, de elnézve, hogy milyen pletykák érkeztek csak a közelmúltban (új Halo, új Fable, új Forza, NBA Jam visszatérés, a The Coalition újdonsága), valószínűleg erősítenek majd az Xbox One X kínálatán. Ti milyen bejelentések hatására vennétek meg a konzolt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)