Hirdetés

E3 2018 - a Microsoft szerint messze még a Halo Infinite megjelenés

|

Habár a Microsoft bemutatott egy szép Halo Infinite előzetest az E3-on, elmondásuk szerint még sokat kell várni a végleges játék megjelenéséig.

Hirdetés

A Microsoft E3-as előadásának egyik csúcspontja rögtön a nyitány volt, ugyanis a cég bemutatta a következő Halo epizód, a Halo Infinite első előzetesét. Ez természetesen azonnal beindította a hype vonatot, viszont a Microsoft most elárulta, hogy az első trailer inkább az új engine-ről szólt, a játék pedig még jóval odébb van.

Hirdetés

A 343 Industries most egy blogbejegyzésben beszélt egy kicsit a játékról, ahol elárulták, hogy azért készítették el a Slipspace nevű új engine-t, mert egész egyszerűen annyira ambíciózus játékot terveztek, hogy szükségessé vált az új technológia. Ennek következtében az E3-as demó ezt az engine-t akarta bemutatni, valamint az új játékban várható vizuális stílust.

A bejegyzésben azt is elárulták, hogy hallgattak a rajongói visszajelzésekre és a Halo Infinite ismét Master Chief karakterére fog majd fókuszálni. A megjelenést illetően nem derült továbbra sem konkrétum, mert a srácok úgy gondolják, hogy annyi időt szánnak rá, amennyit szükséges:

"Az a cél, hogy egy olyan Halo játékot hozzunk létre, ami az új játékosokat is könnyen be tudja vezetni ebbe az univerzumba. Van pár érdekes új ötletünk, amelyekből úgy tudjuk kihozni a legtöbbet, ha a közösséggel együtt dolgozva kísérletezünk."

A 343 Industries arról is írt, hogy a Halo Infinite már megjelenés előtt kipróbálható lesz valamiféle bétateszt program keretében. Mi alig várjuk, hogy láthassuk a srácok vízióját, ti beneveztek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)