Hirdetés

E3 2019 - a Microsoft több saját játékot hoz, mint eddig bármikor

|

Oké, eddig nem hozott túl sok játékot a Microsoft, de Phil Spencer elmondása szerint csak saját játékból 14-et fognak bemutatni most az E3 keretében.

Hirdetés

A Microsoft sorozatok rajongói nem fognak unatkozni az idei E3-as előadás alatt. Röviddel azután, hogy mi kitettük jóslatainkat az Xboxos színpadról, Phil Spencer közzétette a bemutatásra váró Xbox Game Studios címek számát. Most megint gondolkozunk, reménykedünk, epekedünk, ha úgy tetszik, mert nagyon szeretnénk már, ha tényleg leesne az állunk.

Hirdetés

A lenti tweetben olvasható, hogy csak saját játékból 14-et hoznak a bemutatóra, ami azt jelenti, hogy több saját játékkal jönnek idén az E3-ra, mint eddig bármikor.

Ebben a számban nincsenek benne az olyan multiplatform címek, mint mondjuk a The Outer Worlds vagy a Cyberpunk 2077, és reméljük, hogy nem csak kis címekkel dobálóznak majd. Tekintettel arra, hogy a Sony idén kihagyja a showt, a Microsoft lehet az idei E3 legnagyobb szereplője. Phil és csapata láthatóan nem akarja elvesztegetni ezt az esélyt, mi pedig szorítunk nekik, mert annak örülnénk a legjobban, ha a játékok terén is komoly verseny alakulna ki végre a két nagy konzolgyártó között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)