Hirdetés

A Microsoft az idei E3-ra is ütős dolgokkal készül

|

Konkrétumokat természetesen nem tudtunk meg, de valószínűleg idén sem fogunk csalódni a redmondiakban.

Hirdetés

A Microsoft tavalyi E3-as konferenciáján sok játék kapott teret, kétségkívül a rendezvény egyik legérdekesebb bemutatóját produkálták a srácok. 

Hirdetés

Phil Spencer, az Xbox fejese elmondta, hogy cégen belül már volt szó arról, hogyan álljanak hozzá az idei E3-hoz. Fontolgatták, spóroljanak-e esetleg, de végül abban maradtak, hogy csinálják, amit elterveztek, és ugyanolyan nagy jelenléttel lesznek ott Los Angelesben, ahogy a korábbi években.

Egyelőre nem könnyű megsaccolni, mire számíthatunk a Microsoft E3-as konferenciáján, de már pletykálnak hardverrel kapcsolatos bejelentésekről, újabb exkluzívokról, és természetesen felvásárlásokról is. Majdnem biztos, hogy szó esik az Xbox Game Pass terjeszkedéséről és a Project xCloudról.

Ti milyen bejelentésnek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)