Hirdetés

E3 2017 - ilyen lesz az Xbox indie játékfelhozatala

|

A Microsoft 2017-es E3-as előadásáról sem hiányozhatott egy videómontázs azokkal az indie címekkel a főszerepben, amelyek megvalósítását az Xbox támogatta. Nézzétek meg, hogy mivel készülnek ezen a fronton.

Hirdetés

A Microsoft már korábban is nagy hangsúlyt fektetett az indie fejlesztők munkájára, de mindez nem merült ki egy-egy nagyobb fellángolásban, azóta is támogatják a fantáziadús projekteket. 

Hirdetés

Az E3 2017 alatt bemutatták, hogy mennyi új játék érkezik majd Xbox One-ra a közeljövőben, és bár néhány közülük megjelent már más platformra is, azért most mégiscsak egy új konzolon mutatkozhatnak be. Vessetek rájuk egy pillantást:

A videóban szereplő játékok: Osiris: New Dawn, Paladins, Raiders of the Broken Palnet, PlayerUnknown'sBattlegrounds, Unruly Heroes, Fortnite, Battlerite, Surviving Mars, Robocraft Infinity, The Artful Escape, Astroneer, Observer, We Happy Few, Fable Fortune, Dunk Lords, Minion Masters, Brawlout, Ooblets, The Last Night, Black Desert Online, Hello Neighbor, Path of Exile, Ashen, Ark, Riverbond, Dark and Light, The Darwin Project, Strange Brigade, Shift, Conan Exiles.

Melyik címeket várjátok a leginkább a fenti felhozatalból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)