Hirdetés

Microsoft - új játékokat és folytatásokat is bejelentenek az E3-on

|

Lesz új Gears of War? Mi is a pontos terv a Halo sorozattal? Neadjsten az Alan Wake 2 is bemutatkozik végre? Izgalmas lesz az idei E3.

Hirdetés

Sokáig boncolgathatnánk, hogy az idei Electronic Entertainment Expo miért lesz a tavalyinál sokkal érdekesebb, de most csak egy indokot mondunk: a konzolok helyett most már újra a játékoké lesz a főszerep.

Amellett, hogy a tavaly és tavalyelőtt beharangozott ígéretes címekről többet tudhatunk meg, új bejelentésekből is bőven kapunk. A Microsoft részéről biztosan, mint azt Phil Spencer egy ma hajnali tweetjében megerősítette. Egy felhasználó (akinek egyébként MrPlaystation1 a neve, csak mellékesen jegyzem meg) megkérdezte Spencert, hogy bejelentik-e az E3-on a Microsoft belsős stúdióinak új projektjeit, mire az úriember mindannyiunk nagy örömére igennel válaszolt.

Hogy mi mit várunk az E3-tól, arról hamarosan a GameStar 2014/05-ös számában és itt, a GSO-n is olvashattok, de addig mondjátok el ti, hogy milyen bejelentéseket szeretnétek látni. Mi egyébként a Forza Horizon 2-re, a Halo 5-re és az új Gears of War leleplezésére teljes bizalommal számítunk, de a partner stúdiók közül biztos, hogy az Undead Labs bemutatja a State of Decay folytatását, ami reményeink szerint egy MMO lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)