Hirdetés

E3 2016 - a Microsoft végre reagált a slim Xbox One kiszivárgására

|

Igencsak rendhagyó módon kommentálták a redmondiak az új Xbox One S kiszivárgásának tényét.

Hirdetés

Nem lehetett könnyű a Microsoft PR-szakembereinek napja, miután több NeoGAF felhasználó is információkra bukkant az új, vékony Xbox One kapcsán, melynek érkezését eddig is sejtettük, konkrétumokat azonban nem tudtunk róla.

Legalábbis eddig, ugyanis tegnap este lényegében minden fontos információ kiszivárgott az egyszerűen Xbox One S néven érkező konzolról, ami 2TB-os merevlemezzel, 4K Ultra HD és HDR támogatással valamint 40%-kal kisebb mérettel büszkélkedhet.

Természetesen mindenki egyből a Microsoft reakciójára volt kíváncsi, ez azonban elég hosszú ideig váratott magára. A cég hivatalos választ ígért a GameSpotnak, ami végül csupán ennyi lett: 

¯\_(ツ)_/¯

Bizony, mindössze ez a kedves, széttárt karú figura szerepelt a Microsoft hivatalos válaszában. Az ASCII emojit egy link követte, ami a Microsoft E3-as oldalára mutatott. Persze érthető, hogy a redmondiak nem repesnek az örömtől, elég kellemetlen lehet, hogy már a célegyenesben voltak, mikor valaki sikeresen ellőtte a nagy meglepetést. 

Mindenesetre így is éppen elég izgalmat tartogat a Microsoft sajtókonferenciája, melyet ma este 18:30-tól velünk együtt nézhettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)