Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - előkerült az E3 trailer

|

Az E3 jövő héten kezdődik, de az új Gyűrűk Ura játék izgalmas, új videóját már ma megnézhetitek. Már ha bírjátok a sok torokvágást.

Hirdetés

Az új Middle-earth: Shadow of Mordor videóban annyi torkot vágnak el, hogy az még az edzett Trónok Harca nézőkben is némi rosszullétet kelthet. Ettől eltekintve egy rendkívül jó videót kaptunk, ami hűen tükrözi a játék sötét hangulatát.

A videó mellé egyébként a Warner bejelentette, hogy mindenki, aki új WBID accountot regisztrál, kap két új rúnát. A The Orc Hunter Rune segíti majd hősünket, hogy lopakodás után könnyedén leszúrja Sauron kapitányait. A The Palantir-Gravewalker Rune félelmet kelt az ellenfelekben kapitányuk halála után. Mindkettő jó szolgálatunkra lesz a ránk váró kalandok során. Jöjjön most a remekül összevágott trailer.

A Middle-earth: Shadow of Mordor előrendelhető, a megjelenés október 7-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)