Hirdetés

E3 2015 - mit keres a Minecraft atyja az expón?

|

Notch júniusban Los Angelesbe látogat. Júniusban lesz a legnagyobb gamer expo, szintén Los Angelesben. Nem kell mesterdetektívnek lennünk, hogy összekössük a két dolgot.

Hirdetés

Az E3-mal kapcsolatban általában a nagy kiadókra szoktunk odafigyelni, hiszen azért a legtöbbjük ekkorra időzít valamilyen érdekességet a legjobban várt játékaikról, olykor pedig egy-két meglepetésnek számító címről. Nem igazán tudjuk viszont eldönteni, mit is jelenthet az, hogy feltehetően a Minecraft alkotója, Notch is kilátogat a kiállításra.

A Hot Pepper Gaming csapata kereste meg a svéd játékgurut, hogy esetleg volna-e kedve részt venni a videós sorozatukban (ebben a játékvilágban, vagy a YouTube-on ismert személyiségek beszélnek egy játékról, miután megettek valamilyen nagyon csípős paprikát), amire azt válaszolta Notch, hogy a jövő hónapban Los Angelesben lesz.

Ha vad találgatásba szeretnénk kezdeni, akár arra is gondolhatnánk, hogy egy teljesen új projektet szeretne majd bemutatni, vagy arra is, hogy a Microsoft hívta meg, hogy közösen jelentsenek be valami fontosat a Minecrafttal kapcsolatban. De ki tudja, az is lehet, hogy csak körbenéz a kiállításon, és dumál egyet néhány régi ismerősével.

Mit gondoltok, számíthatunk valami meglepőre Notchtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)