Hirdetés

Mirror's Edge 2 - az Amazon tud valamit...

|

Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy újra felbukkanjon a Mirror's Edge 2 az Amazon kínálatában. Vajon szórakoznak velünk, vagy exkluzív információjuk van?

Hirdetés

Nincs még egy hete, hogy beszámoltunk a Mirror's Edge 2 felbukkanásáról. Akkor a német Amazon választékában jelent meg egy, mondjuk ki, gagyi borítóval ellátott bejegyzés, amit hamar le is szedtek a honlapról.

Most újra az Amazon indította be a pletykaáradatot, de a németek helyett az olaszoknál jelent meg az állítólag Xbox One-exkluzívként érkező második Mirror's Edge. A bejegyzést már eltávolították, de mint a múltkor is, úgy most is sikerült lefotózni. A borító már valamivel igényesebb, de nyilván nem a végleges, és a 2020. január 1-i megjelenési dátum is csak helyfoglalónak van ott. Kedves Amazon! Ha az E3-ra nem hozza magával a DICE a játékot, letépjük a plüssmackóitok fejét. Két héten belül okosabbak leszünk, de veszélyes játékot űz, aki ilyennel szórakozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)