Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - biztosan ez lesz a folytatás címe

|

Az Electronic Arts egy szótárbejegyzést használt fel a következő Mirror's Edge játék nevének megerősítésére.

Hirdetés

Alig telt el egy nap azóta, hogy beszámoltunk az Electronic Arts által lefoglalt új védjegyről, a Mirror's Edge Catalystról, máris érkezett egy üzenet a hivatalos Mirror's Edge Twitteren, amely alátámasztja feltételezéseinket. 

Bár a sajtó eleinte Mirror's Edge 2-ként emlegette, a következő játék nem folytatás lesz, hanem reboot, így bármiféle alcím nélkül, szimplán csak Mirror's Edge-ként hivatkoztak rá mindenhol. Ez azonban megváltozott tegnap, mikor az EA levédte a Mirror's Edge Catalyst nevet és a hozzá tartozó weboldal címét is, és azóta egy Twitter üzenetben is megerősítette a koncepciót 

A Mirror's Edge Catalyst szinte egészen biztosan ott lesz az Electronic Arts E3-as előadásán, amelyet percről-percre közvetítünk majd nektek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)