Hirdetés

Mit hoz a LucasArts az E3-ra?

|

A Twitter-en jelentette be a LucasArts, hogy mikre számíthatunk tőlük jövő héten. A Monkey Island 2: Special Edition, a Star Wars: The Force Unleashed II, és a Star Wars: The Old Republic biztos.

Hirdetés

A játékfejlesztők, kiadók nagyon szeretik a Twitter-t és a Facebook-ot. Néhány elejtett mondatocska, és máris tele az internet az újdonságaikkal. Most a LucasArts nyúlt a Twitter-hez, hogy a fejlesztők között utolsóként bejelentse, miket is hoz magával a jövő héten (június 15-17. között) megrendezésre kerülő E3 vásárra. A Monkey Island 2: Special Edition (iPhone, PC, PS3 és Xbox 360 platformokra), a Star Wars: The Force Unleashed II (DS, PC, PS3, Wii és Xbox 360 platformokra), és a Star Wars: The Old Republic (PC-re) biztosan ott lesz majd a LucasArts standján.

A titokzatos szerző bejegyzése egy „AND MORE!" tételt is tartalmaz, de nem nehéz rájönni, hogy a februárban bejelentett, és elvileg még idén megérkező Lego Star Wars III: The Clone Wars (DS, PC, PS3, PSP, Wii és Xbox 360) lehet az egyik gyermek, de akár egy Star Wars: Battlefront III bejelentés is elképzelhető. A Twitter poszt azt is elcsiripelte, hogy pénteken érkezik egy új Star Wars: The Force Unleashed trailer.

Mi lesz itt jövő héten... Megnézheti magát, aki jövő héten net nélkül marad...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)