Hirdetés

Mit várhatunk a Ubisoft E3 2021-es előadásától?

|

Idén az E3 alatt lesz a nyári Ubisoft Forward, melynek során szó esik egyebek mellett a Far Cry 6-ról, a Rainbow Sixről, és még az Assassin's Creed széria közeljövőjéről is.

Hirdetés

Ha őszinték akarunk lenni, igazából két nagy E3-as előadást várunk úgy igazán: az egyik az Xbox-Bethesda-műsor, a másik pedig a Ubisoft prezentációja. Ennél persze sokkal több lesz, de ezek során biztosan izgalmas dolgokról esik majd szó, viszont ezt a többi előadás kapcsán még nem merjük kijelenteni. 

A francia kiadó az év első felében egy Scott Pilgrim remasteren kívül semmit nem villantott, de az előttünk álló hónapokra izgalmas felhozatallal készül. Most végigvesszük, pontosan mi várható a június 12-én este 9-kor induló, egyórásra tervezett show keretében, amit egyébként egy kisebb bejelentésekkel tömött felvezető műsor előz meg, melynek során egyebek mellett a For Honor, a Trackmania, a The Crew 2, a Brawlhalla és a Watch Dogs: Legion frissítéseiről, várható tartalmairól beszélnek, majd egy Rainbow Six Siege-es beszélgetés fogja követni, amiben a közösségi menedzserek taglalják a játék jövőjét.

Hirdetés

Amik biztosan ott lesznek

A Far Cry 6 eredetileg februárban jelent volna meg (részben azért, mert elődjének nagyon bejött a tavaszi start), de a fejlesztőcsapat kapott egy kis haladékot, hogy egy tényleg minőségi, az elvárásoknak megfelelő és a Far Cry-formulát izgalmasabbá tevő játékot készíthessen. Egyértelműen ez az év idei legnagyobb Ubisoft-újdonsága, okkal szenteltek neki külön gameplay bemutatót már az E3 előtt, és bár a megjelenési dátumot, valamint a játékmenet egyes részleteit ismerjük, számítunk arra, hogy még több új infót mondanak majd a jövő héten. 

Ugyancsak kiemelt címként kezelik majd a Rainbow Six Quarantine-t, aminek végleges nevét még mindig nem tudjuk, de valószínűleg nem ez marad, tekintettel arra, hogy a "karantén" szót a kényelmesnél többször hallottuk az elmúlt másfél évben. A Siege spin-offjában kooperatívan lövöldözhetünk majd idegen létformákra, de ennél sokkal többet nem tudunk róla, a játékmenetet is csak kiszivárgott, undorítóan vízjeles felvételeken láthattuk.

Biztos, hogy szerepet kap a Riders Republic is, amit nem nehéz a Steep szellemi utódjának tekinteni. Az extrémsportos játékot szintén februárban akarták piacra dobni, de végül ezt sem látták még késznek a döntéshozók, így az őszi szezonra várhatjuk. Mivel ennek kapcsán sem voltak bőbeszédűek, jó eséllyel minden kiderül róla az előadás alatt.

Ezen felül pedig garantáltan megmutatja magát az Assassin's Creed Valhalla második DLC-je, a The Siege of Paris, továbbá szó esik az Apple TV+-os Mythic Quest sorozatról, a Werewolves Within filmről, és akkor már nem lennénk meglepve, ha a Netflix-féle Assassin's Creed szériát is részleteznék.

Amik valószínűleg ott lesznek

Bár a hivatalos közleményben nem szerepelt, tuti, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jéről hallunk majd, és lesz Just Dance 2022 is. Csalódottak lennénk, ha valamiért kimaradna a The Division nemrég bejelentett free-to-play spin-offja, a Heartland, amivel a Ubisoft megmutatja, hogy az ingyenesség és a magas minőség nem zárja ki egymást. És ha már free-to-play, ne feledkezzünk meg a Roller Championsről sem, bár most a kidobósok piacán a Knockout City tarol.

Nagyon kíváncsiak vagyunk a The Settlersre is, amit 2018-ban még úgy jelentettek be, hogy 2019 őszén megjelenik, aztán határozatlan időre elhalasztották, és most is kérdéses, hogy mik a tervek vele, mi történik épp körülötte, kaszálják-e vagy sem. Hasonlóképp nem tiszta, hogy mi lesz a Hyper Scape sorsa, ami nem tudott mérhető népszerűségre szert tenni, és nem is biztos, hogy megéri a további pénz- és energiabefektetést. Egy Trials játék is simán benne van a pakliban, a Rising idén már kétéves; igaz, a Fusion és ennek megjelenése között 5 év telt el.

Amiket látni szeretnénk

Nyilván kíváncsiak vagyunk arra, milyen lehet majd a Skull & Bones, de miután ezt nemrég újra elhalasztották, nem látunk sok esélyt a felbukkanására, és a Beyond Good & Evil 2 kapcsán sem remélünk sok jót; ezen ugye már nem is dolgozik Michel Ancel, aki pont akkor intett búcsút, amikor szexuális zaklatási vádak érték. Készül egy Tom Clancy's Splinter Cell, egy Far Cry és egy Assassin's Creed játék is VR-ra, amik talán kapnak egy kis műsoridőt, még ha nem is jutnak kiemelt szerephez. Emellett kíváncsiak vagyunk a Massive Entertainment még nem taglalt projektjeire is, de az Avatar-játék és a Star Wars-adaptáció még messze van, úgy véljük, leghamarabb jövőre, de inkább 2023-ban mutathatják be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Ubisoft, mint mindig, most is ígér meglepetéseket, és azoknak mindig örülünk (a mobilos és VR-játékoknak mérsékelten, de azért azokat sem vetjük meg élből). Nyilván egy Splinter Cell-folytatás lenne a legjobb, ha már egy teljes generációt sikerült átugrani, vagy akár egy Driver, de minden más mellett ezek nagyon távolinak tűnnek. Annak is örülünk, ha a Ubisoft+-t (korábban Uplay+-t) kiterjesztik, nem csak a streaming szolgáltatások, de akár a konzolok irányába is.

Ti mit vártok a Ubisoft Forwardtól? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)