Hirdetés

MotorStorm 2 letölthető tartalmak

|

Hivatalosan bejelentették a vadonatúj MotorStorm 2 letölthető tartalmakat, melyek médiaanyagokkal megtámogatott bemutatóját természetesen az E3 játékkiállításra tartogatják.

Hirdetés

Két különálló csomagban szorítottak helyet a MotorStorm 2 bővítményeknek, melyekben vegyítették egymással a versenyjátékhoz legyártott versenypályákat és gépállatokat. Három új (Quicksands, Engorged és Dark Fire Swamp) és három átdolgozott pályát, négy járművet valamint a Speed Weekend versenysorozatot találhatjuk a SPEED pakkban.

A második csomagnak az ADRENALINE elnevezést adományozták. Tartalmában három vadonatúj pálya, öt átdolgozott aréna, négy járgány, hat darab karakter kapott helyet. Az Evolution Studios illetékesei megjelenési dátumot és pontos végfelhasználó díjszabást nem mellékeltek közleményükhöz, mint említettük az elkövetkezendő napokban részletesen bemutatják a MotorStorm 2 letölthető tartalmait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)