Hirdetés

Mount & Blade Warband - Gameplay trailer

|

A Mount & Blade amolyan garázsprojektnek indult, de a végére egy egészen jófajta egyveleg lett belőle.

Hirdetés

Aki nem ismerné, olvassa el Mount & Blade tesztünket, mert egy egészen eredeti alkotásról van szó. Szimpla zsoldosvezérként célunk Caldria egyik meghatározó hadvezéréve válni, földönfutóból hatalmas nemes úrrá avanzsálni magunkat. Az alapjáték sajnos elég sok gyermekbetegségtől szenved, de hamarosan itt kiegészítő.

A Mount & Blade vitathatatlanul legjobban sikerült része a harc. A hadvezér ugye elsőként lovagol a csatába, esetleg gyalogosan vezeti rohamra embereit. Ez persze nem veszélytelen, de legalább izgalmas. A Mount & Blade harcai pedig nagyon jók. A Warband névre hallgató kiegészítő így hát erre helyezi a hangsúlyt, és végre multiplayerben is bizonyíthatjuk, mennyire tökös legények vagyunk. Egyszerre 64 játékos apríthatja egymást Team Death Match, vagy Search & Destroy üzemmódban. Az egyjátékos kampányt is tuningolják kicsinyt. Végre alapíthatunk saját birodalmat, valamint bevezették a morál rendszert. Végül mindehhez kicsit korszerűbb grafika társul. Megjelenési időpont sajnos nincs, mint ahogy az árról sem tudni semmit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)