[MOVIE] TOP 10-es várólista" /> [MOVIE] TOP 10-es várólista"/>
Hirdetés

[MOVIE] TOP 10-es várólista

|

Halo 3, Starcraft 2, Assasin's Creed és a többiek. Mi a közös ezekben, és az ezekhez hasonló nagyvevű játékokban? Nyilván az, hogy legtöbbjüket nagyon várjuk. Az idei E3 érdekesnek ígérkezik, hiszen berobbannak majd az igazi next-gen alkotások!

Hirdetés

A GameTrailers csapatának megvan a maga preferencialistája, vagyis a saját kis Top 10-es felsorolása azokról a fejlesztésekről, amelyeket ők a legjobban várnak. Erről csináltak is egy szépséges videót, ami ugyan semmi újat nem mutat, nagy jl van szerkesztve és közel 10 percnyi bepillantást enged nagyon jó játékokba! Szerintem mindenképpen érdemes megtekinteni!!!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)