Hirdetés

Napi büntetés: a Capcom a lehető legkellemetlenebb módon jelentette be a Resident Evil Village DLC-t

|

Meghajlanak a játékosok akarata előtt, és valamikor lesz valamilyen DLC-t. Később még az is elképzelhető, hogy elárulnak róla valamit.

Hirdetés

Ha valamiben tényleg biztosak voltunk a Capcom rövidke E3-as konferenciája kapcsán, akkor az a Resident Evil Village DLC-jének, vagy DLC-inek bejelentése lehetett. Nos, akik arra tippeltek, hogy konkrét bejelentést kapunk, azok hatalmasat tévedtek. 

A Capcomot ugyanis a jelek szerint meglepetésként érte az, hogy a játékosok szeretnének DLC-k segítségével tovább játszani a nyolcadik fő Resident Evil epizóddal. 

Hirdetés

Egészen pontosan azt sikerült kommunikálniuk, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel most elkezdtek fejleszteni egy Resident Evil Village DLC-t, erről pedig a jövőben árulnak majd el több információt. Ennyi és nem több a "bejelentése".

A Capcom tehát nem számított arra, hogy a cég történetének jó eséllyel legsikeresebb játékába érdemes lenne belepakolni egy vagy több bővítményt. Az a Capcom, ami legtöbb saját címét szereti temérdek fizetős extrával csordultig tölteni. Minden világos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)