Hirdetés

Need for Speed - képen egy Subaru BRZ

|

Az E3 holnapi Electronic Arts konferenciáján bemutatják a Need for Speed első gameplay videóját, de a csapat addig sem hagy minket néznivaló nélkül. Azért nem is viszik túlzásba.

Hirdetés

Ha addig ki nem szivárog, holnap este megnézhetjük, milyen lesz az új, az eddigi képek alapján nagyon ígéretes Need for Speed.

Az Electronic Arts E3 2015-ös sajtókonferenciájának kulcsszereplője lesz a Need for Speed, egy gameplay videót biztosan mutatnak, valószínűleg jó sok tuningolt verdával és ahhoz képest aránylag kevés természetes fénnyel. A tuningolás egyébként is hangsúlyos, szinte az összes eddig megjelent képen csak az autók egyes részeit láthattuk, melyek gyakran eltértek a gyáritól. A most kiadott friss képen is csak egy részlet van, egész pontosan egy Subaru BRZ átalakított eleje. Ez alapján úgy néz ki, úgy tudjuk majd változtatni az alkatrészeket, hogy a kamerát a jármű körül forgatjuk, ami valamivel hangulatosabb, mint egy menüben mászkálni. 

Holnap este 22:00-kor kezdődik az EA előadása, tartsatok velünk, hogy elsőként értesülhessetek mindenről, amit a kiadó a rendelkezésére álló másfél-két órában elmond.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)