Hirdetés

Nem lesz Devil May Cry 5 bejelentés az E3-on

|

Megdőltek a Devil May Cry 5 bejelentésére vonatkozó pletykák, a Capcom illetékesei mindent tagadnak.

Hirdetés

Június másodikán végre megnyitja kapuit az E3 játékkiállítás, melynek köszönhetően néhány hónap erejéig megszabadulunk a népizgató marketinghadjáratoktól. Természetesen örömmel gyártunk összeesküvés-elméleteket és tömünk magunkba halálos dózissal felérő koffeinmennyiséget, miközben Hideo Kojima hatalmas bejelentésére várakozunk.

A játékosok idegállapotát súlyosbítják a Capcom titokzatos projektjei. Május elején nyilvánosságra hozták E3-as játékfelhozatalukat (emlékezhetünk: a Dead Rising 2 sajnálatos módon elbúcsúzott az impozáns listáról), melyen helyet kapott két ismeretlen játék is. A Capcom Mystery Game #2 kódnevű projektje kapcsán a legtöbben Devil May Cry 5 bejelentésre számítottak.

Mint később kiderült hibásan, ugyanis a Capcom Unity twitter oldalán napvilágot látott információk szerint nem beszélhetünk újabb Devil May Cry epizódról. Eddig a következőket tudjuk a titokzatos alkotásról: stílusát tekintve akciójáték, egy ismert Capcom játékszériához kapcsolódik, nem feldolgozás, valamint biztosra vehetjük, hogy a Capcom Japan fejleszti. Figyelemelterelés? ÚJ Dino Crisis vagy Onimusha? Resident Evil 5 Wii?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)