Hirdetés

Neverwinter Nights 2 - Többen leszünk

|

Az Obsidian Entertainment ma napvilágra hozta, milyen változtatásokat eszközölt a karakter rendszerben a több, mint 2 millió eladott példánnyal büszkélkedõ elsõ részhez képest. A Neverwinter Nights 2 - ben több mint 10 új, fejlettebb személyiséggel és háttértörténettel felszerelt karakter közül választhatjuk majd azt a hármat, aki velünk tarthat. A felfogadható társak éppúgy reagálni fognak a cselekedeteinkre, mint a minket körülvevõ világ,ha bíznak bennünk, akár még a titkaikat is megosztják velünk, viszont ha taszítóan viselkedünk, akár magunkra is hagyhatnak a játékmenet során. Lehetõségünk lesz átvenni társaink felett az irányítást, beleértve az alkalmazott varázslatokat, a támadást, vagy egyéb speciális képességeket, de megengedhetjük, hogy a karakter saját MI-je döntse el, mi a legmegfelelõbb reakció. Nem számít, melyik oldalt választjuk kezdésként, az elérhetõ karakterek közül kényelmesen válogathatunk a saját játékstílusunk szerint. A korábbi, nagy sikerû Aurora után új, továbbfejlesztett szerkesztõprogramot is kapunk a 2006 szeptemberében megjelenõ játékkal.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)