Hirdetés

Nincs még vége: egy második E3-as műsorral is készül az Xbox

|

Hamarosan többet is megtudhatunk a zöld térfél újdonságairól.

Hirdetés

Talán még a Sony leghűségesebb rajongói sem tagadják, hogy a tegnapi Xbox & Bethesda Games Showcase kifejezetten ütősre sikeredett. Dumából csak keveset (Todd Howard nélkül senki semmit!), trailerekből viszont annál többet kaptunk.

A Microsoft műsora így kevesebb mint másfél óra alatt 30 játékot vonultatott fel, köztük olyan címekkel, mint a lélegzetelállító gameplayt villantó S.T.A.L.K.E.R. 2, a minden eddiginél látványosabb világgal támadó Forza Horizon 5, vagy a Bethesda csillagok közé repítő új IP-je, a Starfield.

Hirdetés

Minket ugyan már a show rövid trailerei is felcsigáztak, az Xbox Wire viszont nemrég jó hírrel szolgált, a Microsoft ugyanis tart egy második online eseményt is, melyen többet is megtudhatunk majd a készülő játékokról. A Xbox Games Showcase: Extended címen futó műsor június 17-én, magyar idő szerint 19:00 órakor veszi kezdetét.

A show-t a Kinda Funny Xcast és a Gamertag Radio csapatát erősítő Parris Lilly vezeti, az ígéretek szerint pedig exkluzív beszélgetéseket láthatunk majd a készülő játékok fejlesztőivel. Példaként a Double Fine-t (Psychonauts 2), az Obsidiant (The Outer Worlds 2, Avowed), a Ninja Theoryt (Senua's Saga : Hellblade II) és a Rare-t (Sea of Thieves) említi a felsorolás. Ezek közül első pillantásra a Ninja Theory a legérdekesebb, hiszen a Senua's Saga: Hellblade II teljesen hiányzott a tegnapi bemutatóról.

A hivatalos bejelentés ugyan nem utal rá, hogy a kibővített műsoron további leleplezésekre is számíthatnánk, de sosem lehet tudni: könnyen lehet például, hogy a napok óta pletykált újabb felvásárlásokat is itt jelenti be az Xbox Game Studios.

Ha kíváncsi vagy a tegnapi esemény legizgalmasabb trailereire, látogasd meg YouTube-csatornánkat, ahol magyar felirattal élvezheted őket, a műsor szöveges összefoglalóját pedig itt találod meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)