Hirdetés

Nintendo - jönnek a gyűjthető figurák és egy új konzol is

|

Valóban bemutat egy új hardvert a Nintendo az idei E3-on, de nem olyat, mint amire elsőre gondolnánk. Jövőre viszont meglephet mindenkit.

Hirdetés

A közelmúltban több rejtélyes információ is arra világított rá, hogy a Nintendo egy vadonatúj hardvert készül leleplezni az E3 2014-en, azonban Satoru Iwata, a cég elnöke egy befektetőknek szánt találkozón pontosította a híreszteléseket.

Iwata szerint a Nintendo valóban bemutat egy újdonságot, amely az NFP (NFC Featured Platform vagy Nintendo Figurine Platform) kódnevet kapta, de ez inkább kiegészítő lesz, mintsem klasszikus értelemben vett új hardver. Az eszköz egy a 3DS-hez és Wii U-hoz szánt olvasó lesz, amely az NFC technológiát használva hasonló élményt nyújt majd, mint a Skylanders és a Disney Infinity franchise-ok, ellenben több Nintendo címmel és mindkettő platformmal is kompatibilis lesznek a gyűjthető figurák. A befektetőknek tartott előadáson be is mutatták a legelső figurát, amely természetesen Mario volt.

Ugyanakkor a Bloombergnek nyilatkozva Iwata elárulta, hogy egy új konzolon is dolgoznak, amivel 2015-ben szeretnék megcélozni a fejlődő országok piacait. Túl sok konkrétumot nem hallhattunk a masináról, de az elnök azt leszögezte, hogy nem a már meglévő platformjaik olcsóbb változatairól van szó.

További információk az E3 2014 alatt, a Nintendo konferenciáján - június tizedikén, 18:00 órától - várhatóak, érdemes lesz velünk tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)