Hirdetés

Ezek a kiadók már biztosan ott lesznek az idei E3-on

|

A szervezők azt is megerősítették, hogy változás előtt áll az expó.

Hirdetés

A minap jelentette be a The Game Awards műsorvezetője, Geoff Keighley, hogy 25 év után először nem tér vissza a Los Angeles-i expóra, azonban az E3 még nem veszítette el minden vonzerejét, a Microsoft mellett más kiadók is képviseltetik majd magukat a rendezvényen. 

Hirdetés

Az újonnan fellőtt hivatalos honlap információi alapján az Xbox (a Microsoft már korábban megerősítette ezt), a Nintendo, a Ubisoft, a Bethesda, a Sega, a Capcom, a Square Enix, a Take-Two Interactive, a Bandai Namco Entertainment, a Warner Bros. Games, az Amazon Game Studios, a Deep Silver, az Epic Games, a Kalypso Media Group, az NCSOFT és a THQ Nordic egyértelművé tette részvételi szándékát, de a Sony már biztosan nem lesz ott, míg az EA szokás szerint saját eseményt tart nem messze az expótól. Természetesen ez nem a teljes és végleges lista, csupán a résztvevők első bejelentett adagja. Az E3-at szervező ESA azt ígéri, hogy a következő hetekben és hónapokban további részleteket is megoszt majd a rendezvényről. 

Az E3 2020-ra június 9. és 11. között kerül sor. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)