Hirdetés

E3 2017 - Nintendo Spotlight összefoglaló

|

A Nintendo idén sem lihegte túl az E3-as szereplését, de amit ígért, azt vállalta: Switch és 3DS játékokat láthattunk minden mennyiségben, amik között megbújt pár meglepetés is.

Hirdetés

A Nintendo szokás szerint a legjobban bejáratott szériáira építette fel a legújabb Direc.. pardon, Spotlightot, de ezzel az égadta világon semmi baj sincs, mindig örömmel látjuk a legjobban kedvelt franchise-ok újabb tagjait. Belefért azért pár újdonság is a kínálatba. 

Hirdetés

Ha videón szeretnétek őket látni és van szabad 25 percetek, íme a mai Nintendo Spotlight teljes felvétele, alább pedig külön-külön megtaláljátok az egyes trailereket: 

A bevezető montázsból rögtön kiderült, hogy más kiadók játékai is fontosak a Nintendónak, nagyon örülnek, hogy a Rocket League és a FIFA 18 is tiszteletét teszi a hibriden:

Ment a huza-vona, hogy idén vagy csak jövőre jön-e a Xenoblade Chronicles 2, de a kételyeket eloszlatta az új videó.

A következő Kirby játékot viszont csak jövőre kapjuk meg, amely annyira új, hogy még végleges címe sincs. De legalább mókásnak ígérkezik. 

Természetesen a The Pokémon Company sem maradhatott ki a felhajtásból, de nemrég tartottak már egy külön Pokémon eseményt, így nem sok újdonsággal tudtak szolgálni. Szóba került a közelmúltban már bejelentett Pokkén Tournament DX is, de ami ennél fontosabb, hogy jön egy új Pokémon szerepjáték a fő vonalból a Switchre, noha még legalább egy évig nem érkezik meg.

Szinte hallottuk, hogy játékosok ezrei sóhajtottak fel elégedettségükben, mikor bejelentették a Metroid Prime 4-et Switchre, hiszen egy új Metroid mindig jó buli. 

Yoshi vadonatúj kalandjával gyarapodik tovább a platformerek felhozatala, de szintén csak 2018-ban.

A Fire Emblem Warriors 2017-es megjelenéssel és rengeteg ismerős hőssel csábít minket.

Eiji Aonuma két új Breath of the Wild DLC bemutatóját hozta magával, valamint emlékeztetett rá mindenkit, hogy a Switches Skyrimbe érkeznek Legend of Zelda-tárgyak.

Nagyot néztünk volna, ha a Ubisoft előadása után pont a Nintendónál nem bukkant volna fel a két vállalat közös játéka, a Mario + Rabbids Kingdom Battle,

A Spotlight elejére szánt közös montázson kívül külön is figyelmet szenteltek a switches Rocket League-nek, ami a konzollal teljesen más élményeket ígér, mint a többi platformon. 

Befutott a Super Mario Odyssey trailere is, a dinós kezdés pedig pont elég ideig altatta el a gyanakvásunkat ahhoz, hogy meglepődjünk a Mario szemes sapiját viselő őslényen.

Ennyi lett volna hát a 2017-es Nintendo Spotlight. Rövid és tömör előadás volt ez rengeteg játékkal, de a többségére még nagyon sokat kell várnunk. Mindenképpen írjátok le kommentben, hogy nektek mi volt a kedvencetek a fenti játékokból, van miből válogatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)