Hirdetés

Oculus Rift - nagy bejelentés várható az E3 előtt?

|

Valamit annyira fontosnak tart az Oculus VR, hogy nem akarnak várni vele az E3-ig, még előtte megmutatják a sajtónak.

Hirdetés

Nyilván nem arról akarnak részletesebb tájékoztatást adni, hogy mennyire választékos az erotikus tartalom az Oculus Rifthez, de az biztos, hogy valami nagyot akarnak mutatni. 

Több meghívó is kiküldésre került már arra az eseményre, amit az Oculus VR fog tartani június 11-én, San Franciscoban. Egyes vélemények szerint az Oculus VR már a nyári show előtt biztosra akar menni a konkurencia lemosásával kapcsolatban, épp ezért tuti olyan dolgot fognak megmutatni, ami miatt garantáltan ők lesznek a VR sztárok az E3-on. 

Jogos lehet a gyanú, hogy a fogyasztóknak szánt szemüveg van a képen, könnyen lehet, hogy az Oculus VR ezt akarja leleplezni. Ti mit gondoltok, ellövik az összes puskaport az E3 előtt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)