Hirdetés

E3 2019 - végre kiderült, mikor jön az Ori and the Will of the Wisps

|

Évek óta esedékes már a megjelenése, de most végre kitűzték a dátumot.

Hirdetés

Jellemzően csak a nagy események során, az E3 és a gamescom alatt hallottunk a Moon Studios évek óta készülő játékáról, mely a 2015-ös, nagy sikerű Ori and the Blind Forest folytatása lesz. A tavalyi E3-on már ki lehetett próbálni, ezért figyeltük kissé értetlenül, hogy miért nem árulják el, mikor jelenik meg.

Hirdetés

Az idei rendezvény előtt sem tease-elgették, viszont most végül bejelentették, hogy a játékot 2020. február 11-től (bizony, még idén SEM jelenik meg) játszhatjuk PC-n és Xbox One-on. Mivel az Xbox Game Studios a kiadó, a Game Pass előfizetők mindkét platformon a megjelenés napjától fogva játszhatnak vele. 

Egy új videó is érkezett, tekintsétek meg alább.

Nektek hogy tetszett az első rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)