Hirdetés

E3 2017 - készül a Pikmin 4, csak senki nem beszélhet róla

|

Mindenki nyugodjon meg, a Pikmin sorozat következő része még mindig fejlesztés alatt áll. Csak nem tudjuk, hogy hol tart.

Hirdetés

Shigeru Miyamoto adott interjút az Eurogamernek aki azt nyilatkozta, hogy ugyan nem mondhat semmi konkrétumot a Pikmin 4 kapcsán, nem kell aggódnunk lévén még mindig dolgoznak rajta a fejlesztők.

Hirdetés

A Pikmin széria következő részét Miyamoto még 2015-ben jelentette be, és akkor még azt nyilatkozta, hogy a projekt "nagyon közel van a befejezéshez". Egy évvel később kiderült, hogy a játék nagyot esett a Nintendo prioritási listáján, és leginkább ezért nem beszéltek róla azóta sem.

Annak idején még nem tudtuk, hogy készül a Nintendo Switch. A konzolt még mindenki NX-nek hívta, de akárhogy is, az biztos volt, hogy a Nintendo új konzollal készül. Ez a periódus valószínűleg a Pikmin fejlesztésére is hatással volt, és lehet hogy a Switchre ültetés miatt tart eddig a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)