Hirdetés

Pillars of Eternity II - 10 perc játékmenet az E3 demóból

|

Az Obisidan is részt vett az E3-on és volt náluk egy játszható verzió is, ebből láthattok most pár percet. Érdemes belenézni.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment nem csak zsebre rakja a Kickstarterből összehozott pénztömeget, hajtja belőle a szekeret, ahogy az a Pillars of Eternity II: Deadfire fejlődésén is látszik.

Az idei E3-ra a srácok kivittek egy kisebb szeletet a játékból, amit ki lehetett próbálni a helyszínen. Az IGN.com kollégái fel is vették a demót, amit meg is osztottak a világgal, és higgyétek el, megéri rászánni azt a 10 percet, elég meggyőző az anyag:

A játék (a formula keretein belül) gyönyörűen néz ki, és egyre jobban érezzük, hogy ezt ki kellene már próbálnunk. Remélhetőleg már nem kell sokáig várnunk rá, hiszen ha minden a tervek szerint halad, akkor jövőre végre megjelenik a 2015-ös sikerjáték folytatása.

Nektek hogy tetszik a Pillars of Eternity 2: Deadfire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)