Hirdetés

E3 2016 - PlayStation 4-re érkeznek először a Watch Dogs 2 DLC-k

|

A Ubisoft és a Sony továbbra is jó viszonyt ápolnak egymással, aminek köszönhetően a PlayStation 4 játékosok előbb kapják meg majd a DLC-ket.

Hirdetés

A Watch Dogs első részének idejében kötött egy megállapodást a Sony a Ubisofttal, és ez úgy néz ki, hogy most a második részre is kiterjed. A Watch Dogs 2 jövőbeli tartalmait először a PlayStation 4-en élvezhetik majd a játékosok.

A megállapodásnak köszönhetően a PS4-re 30 nappal előbb futnak majd be a DLC-k, így aki nagy Watch Dogs 2 rajongó, és mielőbb be akarja habzsolni az újdonságokat, annak érdemes lesz megfontolnia a PS4-es verziót.

Arról, hogy milyen tartalmakra számíthatunk majd konkrétan, nem volt szó, viszont rengeteg Watch Dogs 2 játékmenetet láthattunk a Ubisoft sajtótájékoztatóján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)